Με τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Αναστασίου συναντήθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Θηβών

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού   Συμβουλίου  του Εμπορικού Συλλόγου  Θηβών  την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιώργο Αναστασίου υπεύθυνο  στους τομείς  Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος , καθώς και με την κ. Μαρία  Ματάλα Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του   Δήμο Θηβαίων .

Η κ. Ματάλα  ενημέρωσε   ότι ο θεσμός του συμπαραστάτη υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες του δήμου, δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών   και   επιχειρήσεων   για   κακοδιοίκηση   των   υπηρεσιών   του   δήμου,   των   νομικών   του προσώπων και των επιχειρήσεων του και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα.

Ο  κ. Αναστασίου  δεσμεύτηκε ότι Περιφέρεια  θα είναι πάντα  δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός  κόσμος και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αυτά να αντιμετωπιστούν στο βαθμό  που αυτό  μπορεί να  συμβεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

«Θεωρούμε ότι ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση και θα είμαστε  σε άμεση συνεργασία για  την επίλυση  διαφορών  προβλημάτων», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Ε.Σ. Θήβας.