ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ( ΕΝΩ.ΣΥ.).

Κοινοποίηση στα Social Media

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που πήραν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους εκείνους τους συναδέλφους που πίστεψαν στην ανάγκη ύπαρξης ισχυρής και μαχητικής εκπροσώπησης  , αντιστάθηκαν σε πιέσεις και μεθοδεύσεις και εμπιστεύθηκαν για μία ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Συνεργασίας.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι  , για εμάς η ψήφος σας είναι δέσμευση τιμής και ευθύνης. Όλοι μαζί , ενωμένοι θα συνεχίσουμε στο δρόμο του αγώνα! Για ένα  συνδικαλισμό που μάχεται , που αντιστέκεται , που ενοχλεί ,που ορθώνει ανάστημα στις αυθαιρεσίες της όποιας δημοτικής αρχής .Για το συνδικαλισμό που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το συνδικαλισμό που επιζητεί τον διάλογο , έχει προτάσεις και δεν εμμένει στη στείρα άρνηση. Το συνδικαλισμό που μιλάει ανοιχτά και δεν συνδιαλέγεται πίσω από κλειστές πόρτες .

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ,ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ , ΔΥΝΑΜΙΚΟ , ΜΕ ΟΡΑΜΑ , ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

 

Εκ μέρους της Ενωτικής Συνεργασίας

Μπούρας Νικόλαος.