Επίσκεψη στην Π. Ε. Βοιωτίας από τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Στερεάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, πραγματοποίησε ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Στερεάς Ελλάδας,ο Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, συνοδευόμενος από τον Αστυνικικό Δ/ντή Βοιωτίας , Μιχάλη Τσάτση .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Π. Ε. Βοιωτίας
« Από την δική μας πλευρά παρουσιάσαμε το προφίλ της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας. Αναφερθήκαμε στην άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό Δ/ντή Βοιωτίας, κ Μιχάλη Τσάτση και όλο το υπηρεσιακό δυναμικό, το οποίο είναι πάντα παρόν στη διαχείριση κρίσεων που έχουν να κάνουν με τις χιονοπτώσεις και τις πλημμύρες. Όσον αφορά τη θερινή περίοδο, ενημερώσαμε τον Υποστράτηγο για τις αντιπυρικές ζώνες προστασίας, στις οποίες έχουμε διανοίξει στο 90% της Βοιωτίας”, σημείωσε η κ. Πασπαθωμά και πρόσθεσε: “Συζητήσαμε επίσης τη σήμανση του οδικού μας δικτύου και την απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων, έτσι όπως είναι καθορισμένη από τη σχετική νομοθεσία ενω τέθηκε διεξοδικά το θέμα των Ρομά, ειδικά της περιοχής της Θήβας και γενικότερα θέματα ασφάλειας των πολιτών του Νομού”.
Καταλήγοντας η κ. Παπαθωμά σημείωσε: “Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Δ/ντή Βοιωτίας ,κ Τσάτση Μιχάλη για την άψογη συνεργασία και εύχομαι στον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Στερεάς Ελλάδας κ. Πουρσανίδη Μιλτιάδη καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα. Η συνεργασία μαζί του θεωρείται δεδομένη».
Απο την πλευρά του ο κ. Πουρσανίδης έδωσε έμφαση στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.