Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΝΙΚΗΣΕ 5-0 ΤΟΝ ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Κοινοποίηση στα Social Media

Η ομάδα του Αμβρυσσέα με τρία γκολ του Κωστούλα, ένα του Μανιδάκη και ένα του Σούκια επικράτησε εύκολα της ομάδας του Μαρτίνου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 16’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Καλαγκάνης από τα αριστερά προσπάθησε να βγάλει την σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τομόρι. Την ποινή εκτέλεσε ο Κωστούλας στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο ενώ ο Ανδρούτσος έπεσε αριστερά και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 όταν ο Σούκιας κινήθηκε με την μπάλα για αρκετά μέτρα, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά έπιασε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και από το σώμα του Μουστακα και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Ανδρούτσου.

Έντεκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0, όταν ο Κωστούλας έβγαλε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή στον Μανιδάκη ο οποίος είχε κινηθεί σωστά και αυτός με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Ανδρούτσο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Ο Πρέντι μετά από ωραίο «σλάλομ», μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Μαργαρίτη. Την ποινή εκτέλεσε ο Πρέντι , αλλά ο Παπαβασιλείου έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε για να είναι το 3-0 σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, έπεσε σχετικά, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δυο ακόμη γκολ. Στο 81’ ο Κωστούλας έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ο Σιδέρης προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά όχι σωστά, τον ανέτρεψε και ο κ. Κουφογιάννης έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα.Την ποινή εκτέλεσε ο παθών και 4-0.

Στο 86’ ο Αριάν Κότσι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κωστούλας μέσα στην περιοχή σηκώθηκε και με κεφαλιά νίκησε πάλι τον Ανδρούτσο στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία σημείωνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο ματς και πέμπτο της ομάδας του για να «σφραγίσει» τη νίκη του Αμβρυσσέα Διστόμου επί του Οπούντιου Μαρτίνου.

 

Αμβρυσσέας  Διστόμου  (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παπαβασιλείου – Μαργαρίτης, Τέλλος (68’ Ντος Σάντος), Γιαλαμίδης (46’ Σχίζας), Καλαγκάνης – Κυπραίος, Βλάχος, Μανιδάκης (46’ Αντωνιάδης) – Σούκιας (59’ Κότσι) – Βαφειάδης, Κωστούλας.

Οπούντιος  Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος – Θ.Νικολόπουλος, Β.Νικολόπουλος, Μουστάκα, Ευθυμίου (46’ Σιδέρης), Παπανικολάου, Τομόρι, Νούλας, Αγγελόπουλος, Πρέντι, Ντούνης.