Ήττα του Αμβρυσσέα εντός έδρας από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλου

Κοινοποίηση στα Social Media

Η ομάδα του Διστόμου που είχε πολλές απουσίες άντεξε μέχρι το 86′ όπου ο Ηλιόπουλος έκανε την κάθετη πάσα, ο Μηλιώτης κινήθηκε γρήγορα, μπήκε στην περιοχή, από πλάγια έβγαλε την παράλληλη πάσα και ο Μελισσόπουλος έσπρωξε την μπάλα προς τα δίχτυα για να κάνει το 0-1.

Ετσι ο Αμβρυσσέας παρέμεινε στους 28 βαθμούς και κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού  καθώς η ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων έφτασε στους 25 βαθμούς μιας και στο παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της,  επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Βελουχίου.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές για την διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου από τον Σ.Δ.Π. Εύβοιας. Βοηθοί διαιτητές ήταν η Μαρία Δέτση και ο Παναγιώτης Κορτέσης από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών.

Αμβρυσσέας  Διστόμου  (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παπαβασιλείου – Μαργαρίτης (75′ λ.τρ. Μπότσης), Γιαλαμίδης, Σχίζας, Καλαγκάνης – Κυπραίος (88′ λ.τρ. Τέλλος), Βλάχος – Βαφειάδης, Χύσι (8′ λ.τρ. Ντος Σάντος), Μανιδάκης – Κωστούλας.

Ν.Π.Σ.  Βόλος  (Χουάν Φεράντο): Μούτσα – Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ντόσης (63′ Μελισσόπουλος) – Ζέρης, Πιαστόπουλος – Ηλιόπουλος, Σαλαμούρας (79′ Πέντα), Μηλιώτης (93′ Δημηνάς) – Κόλλας (89′ Τζελίδης).