Καταγγελία από τη ΠΑΣΕΒΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

paseveΗ Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ, συμπαραστέκεται στα 35 στελέχη Ομοσπονδιών και Σωματείων μελών του Π.Α.ΜΕ και καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την  Τρίτη 12 Φλεβάρη 2013 στις 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων, τη μέρα που οδηγούνται στα δικαστήρια με ψεύτικα και προβοκατόρικα στοιχεία.

Οι συναγωνιστές μας του Π.Α.ΜΕ είχαν συλληφθεί στις 30 Γενάρη, αφού πρώτα δέχτηκαν άγρια επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ μέσα στο Υπουργείο Εργασίας, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις άκρως προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό.

Ο αντιλαϊκός – αντιδημοκρατικός κατήφορος της τρικομματικής κυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) δεν έχει τελειωμό.

  • Χτες «έντυσε στα χακί» τους ναυτεργάτες, «φιλοδώρησε» με χημικά και προπηλακισμούς τους αγρότες και έστειλε τους ταξιτζήδες στα δικαστήρια.
  • Πριν δύο εβδομάδες είχε φροντίσει να «ντύσει στα χακί» και τους εργαζομένους στο μετρό.
  • Τον περασμένο Σεπτέμβρη επιτέθηκαν τα ΜΑΤ με χημικά στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
  • Χρόνια τώρα δεν άφησαν απεργία για απεργία που να μη την βγάλουν παράνομη…

Όλων αυτών των ανθρώπων το «έγκλημα» είναι ότι διεκδικούν να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους με δουλειά και αξιοπρέπεια.

Αν η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία θα τρομοκρατήσουν το λαϊκό – αγωνιστικό και ταξικό κίνημα, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Η αυταρχική κατρακύλα τους φανερώνει και το μεγάλο φόβο τους γιατί γνωρίζουν ότι τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν και που οδηγούν στην εξαθλίωση τους εργαζόμενους και χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ στη καταστροφή, θα φέρουν ακόμα πιο δυναμικούς αγώνες.

Καταγγέλλουμε τον αντιλαϊκό – αντιδημοκρατικό κατήφορο της Κυβέρνησης. Συμπαραστεκόμαστε στους συναγωνιστές μας του Π.Α.ΜΕ που διώκονται.

Ο αγώνα τους είναι και δικό μας αγώνας.

Καλούμε Ομοσπονδίες, Σωματεία και Ενώσεις, κάθε δημοκρατικό άνθρωπο να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους με συγκέντρωση την Τρίτη 12 Φλεβάρη 2013 στις 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ