Συνελήφθησαν τρεις για κλοπή από χοιροστάσιο στο Μαυρομάτι

Κοινοποίηση στα Social Media

sylipsiΣυνελήφθησαν, σήμερα (08-02-2013) το πρωί στην περιοχή Πυρίου Θηβών Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 24, 37 και 24 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 10:00΄ το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην περιοχή του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες μετέβησαν χθες το απόγευμα σε επιχείρηση – χοιροστάσιο, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού στο Μαυρομάτι Βοιωτίας, από όπου αφαίρεσαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες φθορές στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, συνολικής αξίας (60.000) ευρώ.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, ενώ τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αυτό αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ διερευνάται η τυχόν συμμετοχή των δραστών στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.