Πολύπτυχο κατά των αναβολικών

Κοινοποίηση στα Social Media

katsimpardisΓ. Κατσιμπάρδης: Ένα σύγχρονο εργαλείο κατά των φαρμακευτικών ουσιών που νοθεύουν την ολυμπιακή ιδέα

Την περίοδο αυτή – που όλος ο αθλητικός κόσμος σε παγκόσμιο επίπεδο έχει στραμμένη την προσοχή του στο θέμα των αναβολικών τα οποία προκαλούν ακόμη και θανάτους στους αθλητές – στελέχη του αθλητικού κινήματος και φορείς στην Ελλάδα που σέβονται πραγματικά και αγαπούν την ολυμπιακή ιδέα και τον πολιτισμό γενικότερα, παίρνουν σύγχρονες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της φοβερής εκείνης μάστιγας.

Στα παραπάνω πλαίσια ¨Άτυπη Επιτροπή¨, που συγκροτήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, της οποίας πρόεδρος είναι ο επίτιμος πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και πρώην υφυπουργός Γιώργος Κατσιμπάρδης, προχώρησε στην έκδοση ενός σπουδαίας σημασίας ¨Πολύπτυχου¨.

Πρόκειται για ένα πολύχρωμο έντυπο – που άρχισε να στέλνεται στα Αθλητικά Σωματεία της χώρας, της δύναμης του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  – περιέχει δε τα στοιχεία εκείνα τα οποία απαιτείται να γνωρίζουν οι άνθρωποι του αθλητισμού και οι πολίτες γενικότερα για να είναι καλά ενημερωμένοι ώστε να μπορούν να στρατευτούν στον αγώνα κατά της μάστιγας των αναβολικών, στον αγώνα για την προστασία της νεολαίας μας.