Αντιπρόεδρος και στην ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς ο Χρήστος Ξενάκης

Κοινοποίηση στα Social Media
Στη θέση του Β` Αντιπροέδρου στην ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας αναδείχθηκε πρόσφατα ο Α` Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Χρήστος Ξενάκης, ύστερα από τις σχετικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Πρόεδρος του ΔΣ αναδείχθηκε επίσης ο κ. Κωνσταντίνος Τζούφλας ενώ τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε ο κ. Γρηγόρης Ντάντος. 
Θυμίζουμε πως κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013, η ΑΝ.ΔΙΑ, ως εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, έχει την ευθύνη υλοποίησης του ΕΠΑΝ ΙΙ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Νομοί Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Φωκίδας). Μέχρι τώρα η ΑΝ.ΔΙΑ έχει ολοκληρώσει το σύνολο των δράσεων που της έχουν ανατεθεί στο Γ΄ ΚΠΣ και φιλοδοξεί να πρωτοστατήσει στο αντικείμενό της στα πλαίσια του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου δραστηριοποίησή της για τη νέα προγραμματική περίοδο.
Η ΑΝ.ΔΙΑ επιδιώκει μέσω της διαρκούς, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την υποστήριξής του για  την κατάρτιση άρτιων επενδυτικών σχεδίων, την υλοποίησή τους και την αποπληρωμή των προβλεπόμενων ενισχύσεων.
Απο το http://www.orchomenos-press.blogspot.gr