Απίστευτο και όμως αληθινό…

Κοινοποίηση στα Social Media

papaggelisnikΜε έκπληξη διαβάσαμε ένα δελτίο Τύπου του δήμου Λεβαδέων με το οποίο ο δήμος ενημερώνει ότι ο δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα του Πανεπιστημίου χωρίς ωστόσο να ενημερώνει για την θέση του κ. Βενιζέλου. Τι είπε δηλαδή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Είναι υπέρ της παραμονής του Πανεπιστημίου στη Λιβαδειά και θα την απαιτήσει ως μέλος της τρικομματικής ή τάσσεται υπέρ της συγχώνευσης και της κατάργησή του;

Αυτό ενδιαφέρει τους Λιβαδείτες και όχι τα όποια επικοινωνιακά παιχνίδια στα οποία το πανεπιστήμιο αποτελεί απλά το «φόντο».

 

Και όσοι δεν πιστεύετε διαβάστε το σχετικό Δ.Τ. του δήμου Λεβαδέων:

«Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Ευάγγελο Βενιζέλο με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την αναδιοργάνωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, όπως αυτή προτείνεται στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» και κυρίως του ανέπτυξε όλη την επιχειρηματολογία για την ανάγκη διατήρησης του Τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης στη Λιβαδειά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει ο Δήμαρχος Λεβαδέων για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτικών φορέων και των εκπροσώπων της πολιτείας σχετικά με την αναγκαιότητα παραμονής του πανεπιστημιακού τμήματος στη Λιβαδειά και της αναβάθμισης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.

Επίσης, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει η ΚΕΔΕ στο πλαίσιο της διαβούλευσης του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» και κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου Λεβαδέων αποφασίστηκε αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ να επισκεφθεί τον Υπουργό Παιδείας κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο για μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2013».