Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς: “Ο αγώνας συνεχίζεται χωρίς συμβιβασμούς”

Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς ,συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που προκήρυξαν Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. για την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017.

Συναδέλφισσες – οι , οι εργαζόμενοι σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματα μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων , που και η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει.

Διεκδικούμε την κατάργηση του νόμου – λαιμητόμου Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό , όχι άλλες μειώσεις στις αποδοχές μας – μισθούς και συντάξεις Αξιοπρέπειας , προσλήψεις μόνιμου προσωπικού , κατάργηση της τροπολογίας για την αξιολόγηση , να μην περάσει η κατάργηση του δημόσιου και παιδαγωγικού χαρακτήρα των παιδικών σταθμών , να μην περάσει κανένας πλειστηριασμός για την πρώτη κατοικία , καμία αλλαγή στο συνδικαλιστικό νόμο.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν και είναι πρωτοπόροι στον αγώνα ενάντια στα μνημόνια που μόνο στόχο έχουν την ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της, την ακόμη μεγαλύτερη μείωση των αποδοχών τους, το ξεπούλημα του Δημόσιου και Δημοτικού πλούτου της χώρας . Ως Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς , μένουμε σταθερά πιστοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την απαλλαγή της χώρας μας από τη λαίλαπα των μνημονιακών πολιτικών που καταδυναστεύουν τις ζωές μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ….!!!