Ρεζίλι έγιναν οι διεθνείς Κομίνης, Κωσταράς στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Ούτε σε… νηπιαγωγείο δεν γίνονται αυτά!

Κοινοποίηση στα Social Media

Τέτοιες φάσεις δείχνουν και το χαμηλό επίπεδο της διαιτησίας. Άλλη μια εξήγηση είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει αν θα ευνοηθεί η ΑΕΚ, όμως κι αυτό είναι χαμηλό επίπεδο και μάλιστα χαμηλό επίπεδο… εξυγίανσης.

Στη Λιβαδειά (Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2) ο διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας) και ο Κωσταράς (Αιτ/νιας) έγιναν ρεζίλι πριν το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ. Ξεκίνησε από ελεύθερο βολέ (σ.σ. από τέρματος λάκτισμα) του γκολκίπερ Τσιντώτα, ο οποίος βρήκε τον Λιβάγια και αυτό μετά τον σκόρερ Αραούχο (66’). Ελα όμως, που ο Τσιντώτας έκανε το βολέ, πατώντας ήδη (δηλαδή την ώρα που το έκανε) εκτός της μεγάλης περιοχής, άρα οι Κομίνης, Κωσταράς έπρεπε να σταματήσουν την φάση.

Με τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύεται ότι διαιτητές και βοηθοί που κάνουν τέτοιες… χοντράδες δεν αξίζει να είναι στους πίνακες. Όμως, και οι δυο (ο Κομίνης και ο Κωσταράς) είναι διεθνείς! Να λοιπόν, η εξήγηση γιατί η ελληνική διαιτησία «πατώνει» στην Ευρώπη, επίσης στο 17ο δευτερόλεπτο γίνεται επίθεση της ΑΕΚ που ο Κωσταράς έπρεπε να υποδείξει οφσάιντ. Στο 36’ και στο 40’ είχαμε πτώσεις παικτών της φιλοξενούμενης και ο Κομίνης δεν θα είχε άδικο αν έβγαζε κίτρινη για θέατρο. Στο 75’ ο Λιβάγια χρησιμοποίησε το χέρι του και σωστά ο ρέφερι έδωσε επιθετικό φάουλ, με τον παίκτη της ΑΕΚ να ζητά πέναλτι!

http://sfyrigmata.blogspot.gr/