Εννιά κάλπες στη Βοιωτία για την εκλογή επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς

Κοινοποίηση στα Social Media

Όπως έκανε γνωστό η ΝΟΕ Βοιωτίας για την εκλογή επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς στο νομό θα στηθούν 9 κάλπες.

Η διεξαγωγή του πρώτου γύρου της εκλογής έχει οριστεί  για τις 12 Νοεμβρίου και εάν απαιτηθεί, ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου 2017.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί  από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν οι πολίτες, που είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό κατάλογο.

Όσοι πάνε στις κάλπες για να ψηφίσουν οφείλουν, να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο, να συμπληρώνουν και υπογράφουν την σχετική αίτηση – δήλωση και να καταβάλουν εισφορά / δωρεά για τα κάλυψη της δαπάνης ψηφοφορίας το ποσό των τουλάχιστον 3 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι στον δεύτερο γύρο μπορούν να ψηφίσουν μόνον όσοι ψήφισαν και στον πρώτο.

Επίσης η ΝΟΕ τονίζει ότι η συνδρομή στην οργάνωση των εκλογών είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ www.dpekloges.gr,  και να συμπληρώσουν την σχετική  φόρμα ακολουθώντας τις εκεί οδηγίες.

Στη Βοιωτία εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε Λιβαδειά (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), Θήβα (Συνεδριακό Κέντρο), Σχηματάρι (ΚΕΠ του Δήμου Σχηματαρίου), Ορχομενό (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), Δίστομο (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), Αλίαρτο (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), Άγιο Γεώργιο (αίθουσα του πρώην  Δήμου Κορωνείας), Δομβραίνα (αίθουσα του πρώην Δήμου Θίσβης) και Πύλη (αίθουσα του πρώην Δήμου Δερβενοχωρίων).

«Η συμμετοχή είναι το πρώτο βήμα για να κτίσουμε μία μεγάλη προοδευτική παράταξη», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΝΟΕ Βοιωτίας και εκπρόσωπος της ΑΕΔΔ Γιώργος Μουλκιώτης.