Ενημέρωση στη Λιβαδειά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα

Κοινοποίηση στα Social Media

imer1Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης  – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Την ημερίδα διοργάνωσαν φορείς της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η ΑΝ. ΔΙΑ. και το Επιμελητήριο Βοιωτίας,

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε αναλυτική παρουσίαση, του προγράμματος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επιμέρους παραμέτρους ενώ συζητήθηκαν και βασικά θέματα για τη διαδικασία υποβολής φακέλου υποψηφιότητας από επιχειρηματίες και υποψήφιους επενδυτές.

«Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που για την Στερεά Ελλάδα φτάνει τα 18 εκατομμύρια Ευρώ το οποίο ανακοινώθηκε στις 11 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας Γρηγόρης Ντάνος.

imer2Παράλληλα σημείωσε ότι το νέο αυτό πρόγραμμα είναι πιο απλοποιημένο από τα προηγούμενα όπως για παράδειγμα ότι η ιδία συμμετοχή δεν χρειάζεται να είναι κατατιθέμενη σε τράπεζα ενώ σε περίπτωση που κάποιος ενταχθεί στο πρόγραμμα με εγγυητική επιστολή μπορεί να πάρει προκαταβολή όλη την επιδότηση και να ξεκινήσει την επένδυση.

Η υποβολή των προτάσεων αρχίζει στις 25 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου.

Ο Οδηγός του προγράμματος με τα παραρτήματά του είναι αναρτημένα στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ http://www.antagonistikotita.gr , του ΕΣΠΑ www.espa.gr , του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr  και της ΑΝ.ΔΙΑ www.andia.gr .

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στην ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας στα τηλέφωνα 22310-67047 και 67498 και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Επενδυτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο τηλέφωνο 22313-51218.