Κάλεσμα για εθελοντές στις εκλογές του νέου φορέα της κεντροαριστεράς

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε έξι ημέρες, την Κυριακή 12 Νοέμβρη 2017, διεξάγονται σε όλη την χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη του Ηγέτη του νέου Πολιτικού Φορέα της Κεντροαριστεράς. Οι διαδικασίες για την οργάνωση των εκλογών προχωρούν πυρετωδώς.

Στη Στερεά Ελλάδα χρειάζονται ακόμη αρκετοί εθελοντές για να στελεχώσουν τις Εφορευτικές Επιτροπές και τις Γραμματείες Υποδοχής των Εκλογικών Κέντρων. Στόχος μας είναι να έχουμε πλήρεις Εφορευτικές Επιτροπές έτσι ώστε να προχωρά κανονικά η ψηφοφορία και να διεξάγεται με εγγυήσεις διαφάνειας και κανονικότητας. Ενώ όλα τα εκλογικά Κέντρα είναι στελεχωμένα με τους Χειριστές για την ηλεκτρονική διασύνδεση του εκλογικού καταλόγου υπάρχουν αρκετά κενά σε εθελοντές για τις Εφορευτικές Επιτροπές.

Καλούμε όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας ως εθελοντές να το δηλώσουν το ταχύτερο δυνατόν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dpekloges.gr/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83/ ή στο τηλέφωνο 6977694827 με sms δηλώνοντας Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και έτος Γεννήσεως, κινητό τηλέφωνο και email. Επίσης μπορούν να το δηλώσουν στους κατά νομό υπεύθυνους των εκλογών.

Τα Εκλογικά Κέντρα της Στερεάς Ελλάδας θα λειτουργήσουν στις ακόλουθες πόλεις και οικισμούς.

Βοιωτία: (9 Κέντρα, 11 Τμήματα)
Αλιάρτος,
Δίστομο
Δόμβραινα
Θήβα
Λειβαδιά
Άγιος Γεώργιος
Ορχομενός
Πύλη
Σχηματάρι

Εύβοια (18 Κέντρα, 23 Τμήματα)
Χαλκίδα – Διοικητήριο ΠΕ.
Χαλκίδα – Κάνηθος (2ο ΚΑΠΗ)
Νέα Αρτάκη
Βασιλικό
Βαθύ Αυλίδος
Ιστιαία
Βασιλικά Ιστιαίας
Αιδηψός
Μαντούδι
Λίμνη
Ψαχνά
Στενή
Αμάρυνθος
Αλιβέρι