Λιβαδειά και Λευκή Νύχτα, Παρασκευή 27/10, Μ. Χατζηγιάννης, πολλές προσφορές και μεγάλες εκπλήξεις

Κοινοποίηση στα Social Media

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας στις 27 Οκτωβρίου στη Λιβαδειά παρουσίασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Καλογηράς

Στον θεσμό πλέον της Λευκής Νύχτας που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο για 4η συνεχή χρονιά με τη βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Λεβαδέων ξεχωρίζει η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η «Λευκή Νύχτα» με μεγάλες προσφορές από τα καταστήματα, ψυχαγωγία και διασκέδαση για όλους έρχεται να ντύσει με τα δικά της έντονα χρώματα τη Λιβαδειά και να μοιράσει αισιοδοξία και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους σε μια κίνηση ανταπόδοσης της στήριξης που παρέχει το καταναλωτικό κοινό της περιοχής στην τοπική αγορά της Λιβαδειάς.

Στις 27 Οκτωβρίου από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9:30 το βράδυ στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για παιδιά που περιλαμβάνουν δημιουργική απασχόληση από το εργαστήρι ΠΟΜ-ΠΟΜ, ξυλοπόδαρους κλόουν και παιδικούς ήρωες.

Ακόμα από τις 7 μέχρι τις 9:00 θα γίνει η παρουσίαση Αγωνιστικών Αυτοκινήτων από την Α.Λ.Φ.Α.Λ. όπως επίσης παρουσίαση εξοπλισμού ασφαλείας και τρόπων απεγκλωβισμού σε περίπτωση ατυχήματος.

Παράλληλα θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική Ορχήστρας και τη Δημοτική Χορωδίας Λιβαδειάς, παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, του Συλλόγου Ποντίων Βοιωτίας «Ο Ευκλείδης» και του Συλλόγου Ευρυτάνων επαρχίας Λιβαδειάς «Τα Άγραφα».

Το πρόγραμμα στους δρόμους της πόλης περιλαμβάνει Face Painting και χτενίσματα από το Τμήμα Αισθητικής και κομμωτικής του ΕΠΑΛ-EK Λιβαδειάς, ξυλοπόδαρους, Street Performers, κλόουν και αγαπημένους ήρωες των παιδιών, Face Painting και άλλα happenings καθώς και εορταστικό happening από το ΚΕΘΕΑ και την ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.

Στην κεντρική πλατεία στις 9:30 το βράδι είναι η… Ώρα χορού JUST DANCE από την ομάδα Μαριονέτες της Σχολής Χορού της «Άννας Αθανασιάδου».

Τα θεάματα ολοκληρώνονται στις 10 με την ακροβατική επίδειξη Γερμανικού Τροχού και το σόου με φωτιές με την συμμετοχή όλων των Street Performers.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 10:30 με συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.