10ημερο δράσης των συνταξιούχων σε όλη την χώρα ενάντια στις αντισυνταξιουχικές, αντιλαϊκές πολιτικές και τα νέα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κοινοποίηση στα Social Media

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ  βάζει σε εφαρμογή  τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα του 3ου μνημονίου με άμεσες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις με την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς,  παραπέρα μείωση του ΕΚΑΣ μέχρι την κατάργηση του, των οικογενειακών επιδομάτων.

Οι περικοπές αυτές έρχονται πάνω στις θανατηφόρες περικοπές των προηγούμενων χρόνων και υποβαθμίζουν τις συντάξεις μας σε προνοιακά βοηθήματα.

Ακολουθούν : Ο αυτόματος κόφτης, η φοροληστεία,  αλλά και  νέα αντιλαϊκά – αντεργατικά –  αντισυνταξιουχικά μέτρα για τα επόμενα χρόνια.

Τα συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ –ΔΗΜΟΣΙΟΥ –ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν:
-Τη Δευτέρα 2-10-17 και ώρα 11:00 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των συνταξιούχων στην αρχή του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.

-Την Τετάρτη στις 4-10-17 και ώρα 9:30 το πρωί θα γίνει αναχώρηση για ΘΗΒΑ για να συμμετάσχουμε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

Η μετακίνηση προς Θήβα θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με μισθωμένα λεωφορεία
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ – ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Όλοι στα σωματεία – Όλοι στον αγώνα!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΑΕΕ