6ο Athens Flying Week, Tanagra International Air Show 2017

Κοινοποίηση στα Social Media

Τανάγρα 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου airshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Πιο δυναμικό από ποτέ, το 6ο Athens Flying Week, Tanagra International Air Show 2017, θα είναι πιο λειτουργικό από πέρυσι για τους θεατές, έχοντας ως κύριο στόχο μία καλύτερη εμπειρία.

Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας θα δοθεί και φέτος η μοναδική δυνατότητα στους θεατές να βιώσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των δημοφιλέστερων jet και turbo prop αεροσκαφών και να φωτογραφηθούν δίπλα στα αεροσκάφη, μαζί με τους δεινότερους πιλότους των μαχητικών αλλά και τους παγκοσμίου φήμης πιλότους-ακροβάτες στην μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων χρόνων.

 

Ο χώρος του show μεταφέρεται σε πιο φιλικό σημείο του αεροδρομίου της ΤΑΝΑΓΡΑΣ από πέρσι, με στόχο την μεγιστοποίηση της απόλαυσης των πτητικών δραστηριοτήτων και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας για τους θεατές.

Ακόμα, θα υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης για το κοινο, για να γευματίσετε και να δροσιστείτε με την παρέα σας.

Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε και πτήσεις μικρών drones.
Τα μικρά drones, πετώντας με ταχύτητες που φτάνουν τα 150 χλμ/ώρα, ακολουθούν τις οδηγίες του χειριστή τους και εκτελούν τις εναέριες χορογραφίες τους, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε live, ή μέσα από τις γιγαντοοθόνες που θα βρίσκονται παντού, κοντά σας.

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση απο τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές, τις Αερολέσχες και την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ). Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί επι πλέον χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός και ασφαλής μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!

Το AFW Tanagra International Air Show 2017, με τους πάνω από 200.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Πτητικό πρόγραμμα: http://bit.ly/afwschedule