Με την ομιλία με θέμα «Η ζωή μας μοιάζει μ’ ένα υπέροχο παραμύθι;», αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος Λιβαδειάς της ΕΑΕ για τη νέα περίοδο

Κοινοποίηση στα Social Media

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η δράση του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας για τη νέα περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα στις 25/9/2017 στο Κέντρο Πρόληψης, έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου «Λουκάς Ν. Δέδες» (Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47) τα στελέχη του Παραρτήματος (τομεάρχισες, εθελόντριες κ.α) θα πραγματοποιήσουν την  εναρκτήρια εκδήλωση με προσκεκλημένο τον Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Θα μιλήσει ο πατήρ Σπυρίδωνας Βασιλάκος εφημέριος του Ι. Ν. Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών με θέμα: «Η ζωή μας μοιάζει μ’ ένα υπέροχο παραμύθι;».

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει λουκουμάδες με παγωτό από τα χέρια της Προέδρου του Παραρτήματος της ΕΑΕ Στέλλας Ταπανλή και φυσικά μουσική.

Ακολούθως το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί  προσκυνηματική διήμερη εκδρομή στο νησί της Παναγιάς στην Τήνο.

«Ελάτε να αποθέσουμε τη δέηση, το τάμα μας, να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα, να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και να βοηθήσουμε το Παράρτημα της καρδιάς μας, με την συμμετοχή μας, στον αγώνα του να νικήσει τα νοσήματα φθοράς και να χαρίσει σε όλους ζωή με ποιότητα!» αναφέρει στο κάλεσμά της η κ. Ταπανλή.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στις κυρίες  Τασία Καντά 22610-22539 κιν. 6982784969, Μαρία Καραμάνη 22610-29906 κιν. 6975680284 και Χρύσα Ρεμπάπη 22610-21769 κιν. 6982980490.

Η Σ. Ταπανλή ευχήθηκε για τη νέα περίοδο σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «κι αυτή η χρονιά να είναι επιτυχημένη, ευλογημένη, γεμάτη καρπούς για σας… Εξ άλλου υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από την αγάπη που μας ενώνει; Από την έγνοια του ενός για τον άλλον, που καθαγιάζει την ζωή μας; Από τη συντροφικότητα που απαλύνει τον πόνο της απώλειας, της μοναξιάς; Αγαπημένοι μας φίλοι. «Αντισταθείτε στη σιωπή», Καλό φθινόπωρο με υγεία, αισιοδοξία και αγάπη».