Ο Βαγγέλης Αποστόλου στην Αλίαρτο(video)

Κοινοποίηση στα Social Media

Επικοινωνιακός ο χαρακτήρας της επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στη Βοιωτία -όπως ο ίδιος δήλωσε- εν όψει του διήμερου αναπτυξιακού συνεδρίου που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την επίσκεψή του στην Αλίαρτο ο Βαγγέλης Αποστόλου παρέπεμψε στις εργασίες του συνεδρίου για τα περαιτέρω αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί οτι η Κωπαίδα θα παίξει καθοριστικό και κεντρικό ρόλο στη συζήτηση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας,

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου από την πλευρά του έθεσε στον Υπουργό την ανάγκη δημιουργίας ειδικής, διακριτής χρηματοδότησης προς τους αγροτικούς Δήμους , για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας και την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του Αμπελουργικού Φυτωρίου, προκειμένου να δημιουργηθεί Διοικητήριο.

36 εκατ ευρώ έχουν ήδη διανεμηθεί στις περιφέρειες για την αγροτική οδοποιία ήταν η απάντηση του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στο αίτημα του Γιώργου Ντασιώτη ενώ ανοιχτό άφησε και το θέμα της παραχώρησης της χρήσης του κτιρίου του Αμπελουργικού φυτωρίου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση σε πρότυπη γαλακτοκομική μονάδα όπου ο κος Αποστόλου αναφέρθηκε στην ψήφιση νομοθετικής πρότασης η οποία θα ορίζει ως υποχρεωτική την αναγραφή της χώρας  άρμεξης του γάλακτος και των υπολοίπων γαλακτομικών προϊόντων.

Δανειζόμαστε το βίντεο από το permisospress.blogspot.gr. Παρακολουθήστε τα αιτήματα του Δημάρχου και τις απαντήσεις του υπουργού. Στο 2.23 βρίσκεται η αναφορά του υπουργού για τον επικοινωνιακό χαρακτήρα της σημερινής επίσκεψης: