Ο γάμος Κώστα Μπακογιάννη – Σίας Κοσιώνη σε φωτογραφίες – Δείτε ποιοί παρέστησαν- Το δώρο γούρι που έλαβαν οι καλεσμένοι

Κοινοποίηση στα Social Media
Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη.
Η νύφη, παρόλο που φαίνεται πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της, έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Κουμπάροι του ζευγαριού είναι μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχοντας στο πλευρό τους, όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα χάρηκαν και συγκινήθηκαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Η νυφούλα, παρόλο που φαινόταν πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Ο γάμος έγινε τελικά στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί.

Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση αποφασίστηκε να γίνουν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι.

Το σπίτι βρίσκεται στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Το γλέντι που έγινε την προηγούμενη μέρα του γάμου

Μια μέρα πριν το μυστήριο, το ζευγάρι βρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του σύγχρονου Πάρκο των Αποδήμων Ευρυτάνων, που σηματοδότησε και την έναρξη των φετινών «Γιορτών Δάσους», ενώ αργότερα δείπνησαν στο Κλαυσί Ευρυτανίας.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα Ευρυτανικά Νέα, εκεί βρέθηκαν εκτός από το ευγάρι, η Ντόρα Μπακογιάννη με την οικογένειά της, η οικογένεια και οι συνάδελφοι της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ και στενοί συνεργάτες του Κώστα Μπακογιάννη, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Καρπενησίου και ο αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας.

Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος του και να ζήσει τη μεγάλη στιγμή του με την οικογένειά του και τους φίλους του, γι’ αυτό και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια.


Το γούρι – δώρο για τους καλεσμένους
Δες την άφιξη των καλεσμένων του ζευγαριού:
Παύλος Τσίμας με την σύζυγό του


Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Ευρυτανικά Νέα

 

Το σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι που έγινε ο γάμος


Ο Αλέξης Παπαχελάς με τη σύζυγό του

από rigillis18.blogspot.gr