Προχωράει η αποκομιδή των απορριμμάτων στο Δήμο Λεβαδέων, ενέργειες για κάλυψη θέσεων μόνιμου προσωπικού

Κοινοποίηση στα Social Media

Κάθε προσπάθεια καταβάλουν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκομιδή των απορριμμάτων που είχαν κατακλείσει διάφορα σημεία στην πόλη.

«Οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ και των εργαζομένων στον Δήμο ανεστάλησαν και οι υπηρεσίες μας είναι σε εγρήγορση. Υπάρχει επίσης ένας επιπλέον λόγος που απαιτείται να δράσουμε άμεσα και είναι ο καύσωνα που δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα» σημείωσε η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.

Παράλληλα η κ. Πούλου απεύθυνε έκκληση και στους δημότες για την δική τους ασφάλεια να τηρούν τους κανόνες.

Σε ότι αφορά στον Δήμο η αποκομιδή προχωράει, επίσης περνάει η σκούπα ενώ η υδροφόρα πλένει στα σημεία ώστε να μην υπάρχει δυσοσμία και να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας .

«Εκτιμώ ότι τα καταφέρουμε και αύριο θα έχει μπει μια τάξη σε ό,τι αφορά το θέμα της καθαριότητας στην πόλη», είπε η Γ. Πούλου και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στο Δήμο, τον προϊστάμενο και τον διευθυντή που όπως είπε «υπερέβαλαν δυνάμεις και απαγορεύσεις και σε συνεννόηση με τον Σύλλογο υπήρχε προσωπικό ασφαλείας, δόθηκε έμφαση σχολεία, μονάδες υγείας και σε διάφορα ευαίσθητα σημεία της πόλης όπου δεν υπήρχε εικόνα εγκατάλειψης αλλά φροντίδας».

Σε ότι αφορά στα αιτήματα για μόνιμο προσωπικό δήλωσε: «Μέχρι τέλος Ιουλίου ως Δήμος θα προβούμε στις ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε να λυθεί το θέμα της προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Πρέπει επίσης να πούμε ότι οι θέσεις που με βάση τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας μας λείπουν στο Δήμο είναι τρεις και οι συμβασιούχοι αυτή τη στιγμή είναι έξι, δηλαδή ο δήμος Λεβαδέων δε στερείται του μόνιμου προσωπικού. Ωστόσο θα εκτιμήσουμε τις νέες ανάγκες και πέραν των τριών θέσεων που ούτως ή άλλως μας αναλογούν θα κάνουμε αναμόρφωσης των κανονισμών και πιθανόν να προσλάβουμε περισσότερα άτομα».