Εξαφανίστηκε ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που παρέσυρε τον βοσκό

Κοινοποίηση στα Social Media

Εξαφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9 παρέσυρε έναν ηλικιωμένο βοσκό περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Αλιάρτου.

Ο μηχανοδηγός ο ίδιος είπε όπως αναφέρουν μαρτυρίες ότι υπέστη ισχυρό σοκ και έφυγε με άγνωστο προορισμό χωρίς μάλιστα όπως σημειώνουν οι πληροφορίες να δώσει αίμα στο Κ.Υ. Αλιάρτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος διατηρούσε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή ενώ τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον διαμελισμό και το τραγικό θάνατο του ηλικιωμένου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας intercity που είχε μέσα περίπου 200 επιβάτες ξαφνικά είδε μπροστά του πάνω στις γραμμές ένα κοπάδι πρόβατα μαζί με τον βοσκό και παρά τις προσπάθειες στάθηκε αδύνατο να αποτρέψει το μοιραίο. Το τρένο έπεσε πάνω τους διαμελίζοντας τον βοσκό και πολλά από τα πρόβατα ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες.

Στη συνέχεια το τρένο μετακινήθηκε στον σταθμό της Αλιάρτου προκειμένου γίνει έλεγχος από την αστυνομία που διερευνά την υπόθεση.