Νέα αρχή για την Α.Ε.Ο.

Κοινοποίηση στα Social Media

Μια εποχή γεμάτη οράματα και φιλοδοξίες ξεκινά για την ιστορική Α.Ε.Ο. μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση και το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Η ομάδα του Ορχομενού απέκτησε πολυμελές συμβούλιο και όπως πολλοί εκτιμούν άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την ανάκαμψη της ιστορικής ομάδας ενώ προς αυτή την κατεύθυνση σημαντική είναι η βοήθεια των παλαιμάχων που υποσχέθηκαν πλήρη στήριξη όπως και ο Δήμος Ορχομενού δια στόματος του Αντιδημάρχου Γιάννη Νταβαλούμη.

Κοντά στην ομάδα είναι και ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού με τις Κατερίνα Ραμαντάνη και Ιωάννα Παναγιωτίδη, οι οποίες παραβρέθηκαν στην συνέλευση και συντόνισαν την διαδικασία.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. είναι ο Δημήτρης Μωρίκης, Αντιπρόεδρος ο Διονύσης Φαραντόπουλος, Ταμίας ο Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Γραμματέας ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος και μέλη οι: Παναγιώτης Αυγέρης, Λουκάς Καραπατούχας, Γιώργος Κραβαρίτης, Θανάσης Μαντζώρος, Ιωάννης Μίχος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Λάμπρος Πουρνάρας και Κώστας Σωτηρόπουλος

Η εξελεγκτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Νίκο Αναγνωστάκο, Παναγιώτη Κολομπούρδα και Χρήστο Μπαμπλέκο.

Μάλιστα το νέο Δ.Σ. προχώρησε άμεσα και στην πρόσληψη του Χρήστου Θεοχάρη ως προπονητή της ομάδας ενώ ξεκινά ένα μπαράζ μεταγραφικού σχεδιασμού έτσι ώστε η ΑΕΟ να είναι ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια. Παράλληλα όπως τονίστηκε θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες του συλλόγου που διατηρούνται σε πολύ καλό επίπεδο.

Να σημειωθεί τέλος ότι το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Κώστας Νίκας.