Επικυρώθηκε η βαθμολογία, Super League ο Λεβαδειακός, Football League ο Ηρακλής

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Super League προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της σεζόν 2016-2017, τόσο για την κανονική διάρκεια, όσο και για τα play offs.

Η Super League στην σημερινή συνεδρίαση της αποφάσισε οριστικά να κατατάξει στην 15η θέση της βαθμολογίας τον Ηρακλή, λόγω μη αδειοδότησης και στην 16 την Βέροια, κάτι που σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι υποβιβάζονται και μένει στην κατηγορία ο Λεβαδειακός.

Ωστόσο το θέμα δεν τελειώνει εδώ καθώς ο Ηρακλής όπως έχει γίνει γνωστό θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο επικαλούμενος ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος ούτε στον ΚΑΠ, υποβιβασμός λόγω μη αδειοδότησης.

Η Λίγκα που ξεκίνησε τη συνεδρίαση λίγο μετά τη 1μμ από την αρχή μοίρασε προς επικύρωση βαθμολογία με τον Ηρακλή 15ο κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που ζήτησε ψηφοφορία και προανήγγειλε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο.

Τελικά έγινε ψηφοφορία αλλά μόνο ο Παναθηναϊκός ψήφισε υπέρ του Ηρακλή και όλοι οι άλλοι κατά. Σημειώνεται δε πως οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου, ανέφεραν πως ψήφισαν κατά του Ηρακλή σεβόμενοι την απόφαση της Λίγκας.