Βασιλειάδης πρός φορείς της Βοιωτίας: Θα τηρηθεί η νομιμότητα

Κοινοποίηση στα Social Media

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης φορείς της Βοιωτίας και της Λιβαδειάς στο πλαίσιο των επαφών για την διασφάλιση της τήρησης της νομιμότητας και της παραμονής του Λεβαδειακού στην Super League.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Βοιωτίας Νίκος Θηβαίος, η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Λιβαδειάς, πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, δικηγόρος Αριστείδης Ρούσσαρης, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας, ο επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Λεβαδέων Γιώργος Ζιώγας, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Δημήτρης Τσιτσικλής, οι εκπρόσωποι της Λέσχης Φίλων Λεβαδειακού Δημήτρης Μανούσκος και Ισίδωρος Ρήγας καθώς επίσης ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Παπαδήμος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια εισηγητική τοποθέτηση από τον κ. Θηβαίο και την κ. Πούλου, ακολούθησε νομική επιχειρηματολογία εκ μέρους του κ. Ρούσσαρη και κατόπιν τοποθετήσεις όλων των εκπροσώπων των θεσμών και των φορέων.

Εκ μέρους της επιτροπής υπήρξε ενωτική και δυναμική παρουσία με άξονα το κοινό αίτημα όχι στις παρεμβάσεις, ναι στην εφαρμογή του νόμου και της δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο κ. Υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση και θα εφαρμοστούν οι νόμοι ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί δήθεν παρεμβάσεων του αρμοδίου Υπουργείου και του ιδίου.