Τα αγροτικά ζητήματα τέθηκαν σε συνάντηση του Α.Σ. Ορχομενού με τον Βουλευτή Ν. Θηβαίο και τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Παρουσία του Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Θηβαίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής, όπως η πορεία εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας και οι δυνατότητες διευθέτησης των χρεών των αγροτών.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα ο βουλευτής επεσήμανε πως έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών και περιμένει άμεσα την απάντηση, για την οποία και θα τους ενημερώσει.

Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα ρύθμισης των ασφαλιστικών εισφορών του β’ εξαμήνου του 2016, η πορεία εκκαθάρισης της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς, το θέμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους νέους αγρότες, καθώς και το πρόβλημα των κλοπών αγροτικών προϊόντων από μικρή ομάδα Ρομά της περιοχής.

Τέλος ο κ. Θηβαίος από την πλευρά του διαβεβαίωσε πως τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι θα τεθούν στα αρμόδια Υπουργεία και σε νέα συνάντηση θα υπάρξει σχετική ενημέρωση των αγροτών.