Ξεκίνησε το «Αύριο» στην ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Κοινοποίηση στα Social Media

Με στόχο την επαφή με τους νέους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας, η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας συμμετέχει στην καμπάνια με τίτλο «Αύριο».

«Θέλουμε να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να εξωτερικεύσουμε τις δυσκολίες του καθημερινού τους αγώνα, τους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τις ελπίδες τους για το αύριο», επισημαίνουν να μέλη της Οργάνωσης.

Και προσθέτουν: «Η πρωτοβουλία «Αύριο» θα αποτελέσει το κύριο πρόταγμα της ΟΝΝΕΔ για τους επόμενους μήνες, με στοχευμένες συναντήσεις μας με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, start-ups, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών και νέους επιστήμονες από το σύνολο του φάσματος της οικονομικής και παραγωγικής δραστηριότητας του τόπου μας, και θα οδηγήσει στην διαμόρφωση μιας συνολικής χάρτας θέσεων και προτάσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».

Παράλληλα εκφράζουν την πεποίθηση ότι «σύντομα η χώρα μας θα απαλλαγεί από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και εμείς οι νέοι οφείλουμε να διατυπώσουμε προτάσεις οι οποίες να άπτονται όλου του φάσματος των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών ανησυχιών των νέων ανθρώπων, ούτως ώστε η επόμενη κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μη χάσει ούτε μία ημέρα στο δύσκολο έργο της οικονομικής, θεσμικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας».

Καταλήγοντας κάνουν λόγο για «καλύτερες μέρες» που θα έρθουν και υπογραμμίζουν ότι η ΟΝΝΕΔ «δεν σταματά στη λογική της «πεπατημένης», στον εύκολο δρόμο του εμπορίου ελπίδας ή του λαϊκισμού, αλλά κάνει πράξη την δέσμευση για άνοιγμα στην κοινωνία».