Στο πλευρό του Λεβαδειακού η Βοιωτία, για την παραμονή της ομάδας στη Super League

Κοινοποίηση στα Social Media

Με σύνθημα ότι «Η ανομία δεν θα περάσει, ο Λεβαδειακός αξίζει και πρέπει να είναι στη Super League» πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Χ. Παλαιολόγος» στην Κρύας της Λιβαδειάς η συγκέντρωση φιλάθλων και φορέων που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Λεβαδειακού.

Βουλευτές, αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και των συλλόγων της Βοιωτίας και της ευρύτερης περιοχής έδωσαν το παρών, ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνει η ομάδα η οποία πληροί σε αντίθεση με άλλες όλες τις προϋποθέσεις για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Οι Βουλευτές του νομού Νίκος Θηβαίος από τον ΣΥΡΙΖα και Ανδρέας Κουτσούμπας από τη Ν.Δ. επεσήμανεν ότι ο Λεβαδειακός δικαιούται νόμιμα να βρίσκεται στη Super League ενώ καταδίκασαν κάθε προσπάθεια παρέμβασης από την Μακεδονία απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης αυτής της προσπάθειας δηλώνοντας ότι θα κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση για το σκοπό αυτό όπως επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Γιάννη Ταγκαλέγκα εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση στον Λεβαδειακό γι΄  αυτό που δικαιούται.

Καταλυτικός ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας Κώστας Νίκας που τόνισε ότι ο Λεβαδειακός πρέπει να αγωνίζεται στην Super League επισημαίνοντας ότι η απόφαση για την παραμονή του αποτελεί μονόδρομο.

Στις μέχρι σήμερα εξελίξεις αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος Λιβαδειάς και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, δικηγόρος Αριστείδης Ρούσσαρης υπογραμμίζοντας ότι ο Λεβαδειακός πρέπει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορίας δεδομένου ότι έχει το δίκιο με το μέρος του. Επίσης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κολοκυθάς ανέλυσε τα υπάρχοντα δεδομένα εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Λεβαδειακός τελικά θα παραμείνει.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν δηλώνοντας στο πλευρό της ομάδας οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας Γιώργος Λιανός, ο Θανάσης Καλογρηάς από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης Γιώργος Ζιώγας ενώ την συμπαράσταση του Δήμος Ορχομενού μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης.

Την συμπαράστασή του επίσης εξέφρασε με σχετικό μήνυμα και το Επιμελητήριο Βοιωτίας δια επιστολής του προέδρου του Παναγιώτη Αγνιάδη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή που θα την αποτελούν οι δυο βουλευτές, η Δήμαρχος, εκπρόσωπος της περιφέρειας και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης η οποία άμεσα θα επισκεφθεί τα αρμόδια υπουργεία κάνοντας τις απαραίτητες παραστάσεις για να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.