Ο Θ. Καλογρηάς εκ νέου Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Εκλέγοντας τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς η «Κοινωνία Εμπόρων» επικράτησε στις εκλογές που διεξήχθησαν στις 8 Ιουνίου.

Όπως τονίζει η Ξ.Ε. ήταν «μια αναμέτρηση που, η συμμετοχή των μελών της, έδωσε μια εικόνα και μία αίσθηση γιορτής». Παράλληλα σε σχετική ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους εμπόρους που για ακόμα μια φορά έδειξαν την εμπιστοσύνη τους προσθέτει: «Νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουνε. Στην δύσκολή εποχή που βιώνει ο εμπορικός κόσμος κανείς δεν περισσεύει».
Κατά αλφαβητική σειρά τα νέα μέλη του Δ.Σ. είναι: Αγνιάδης Παναγιώτης, Ζησιμόπουλος Θεόδωρος, Θανέλλας Νικόλαος, Καλλιώρης Γεώργιος, Καλογρηάς Αθανάσιος, Σάκκος Μάριος και Τσιτσικλής Δημήτριος
Σε ότι αφορά στην εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία 9 είναι οι αντιπρόσωποι για την «Κοινωνία Εμπόρων» και ένας για την «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων».
«Το αποτέλεσμα είναι τέτοιο για την «Κοινωνία Εμπόρων», το οποίο αξιολογώντας το είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους εμπόρους που αποδέχτηκαν τις αρχές, τις θέσεις και τα πιστεύω μας, δίνοντας μας εντολή να διοικήσουμε και να υπηρετήσουμε τον εμπορικό κόσμο για άλλη μία τριετία. Αναλογιζόμενοι την μεγάλη ευθύνη που πέφτει στις πλάτες μας μετά από την επικράτηση του συνδυασμού διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους στο σύνολο τους ότι θα διοικούμε με αλληλεγγύη, συναδελφικότητα και εσωστρέφεια, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την καθημερινότητα της εμπορικής και λειβαδίτικης οικογένειας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας», τονίζει η Κοινωνία Εμπόρων.
Καταλήγοντας καλεί όλους τους εμπόρους «να πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις, να καταθέτουν προτάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο μέσα από καθημερινή επαφή, δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση».

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, μετά τις εκλογές της 8ης  Ιουνίου.

Πρόεδρος αναδείχθηκε εκ νέου ο Θανάσης Καλογηράς, Α΄ Αντιπρόεδρος ο Μάριος Σάκκος, Β΄ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιτσικλής,  Οικονομικός Επόπτης ο Νότης Αγνιάδης, Γεν. Γραμματέας ο Θεόδωρος Ζησιμόπουλος και μέλη οι Νίκος Θανέλλας και Γιώργος Καλλιώρης.

Στην  διενέργεια  των  αρχαιρεσιών  της  8ης  Ιουνίου 2017 εξελέγησαν οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου οι εξής:

Αγνιάδης Νότης, Σεραφείμ Δημητρόπουλος, Θεόδωρος Ζησιμόπουλος, Σπυρίδων Καλέγκας

Αθανάσιος Καλογρηάς, Κωνσταντίνα Καφρίτσα – Μωραΐτη, Ταξιάρχης Μπούκιος, Ανάργυρος Νικας, Δημήτριος Πολατσίδης και Δημήτριος Τσιτσικλής.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή συμμετέχουν οι: Κωνσταντίνα Μπελίτσα, Αγγελική Παπασπύρου και Ιωάννης Τσεμπερλίδης