Δικαίωση και νομιμότητα ζητά ο Λεβαδειακός, συγκέντρωση αύριο από την Λέσχη φίλων Λεβαδειακού

Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά και τη νέα επιστροφή βαθμών στον Ηρακλή η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε ανακοίνωση με τη οποία στιγματίζει όσα συμβαίνουν σε βάρος της ομάδας που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός μεταξύ άλλων σημειώνει ότι θα παραιτηθεί από κάθε διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων της σε ότι αφορά την παραμονή της στην Super League, αν όλοι οι πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες που όψιμα ενδιαφέρονται και με δηλώσεις τους δείχνουν ότι αγωνιούν για την τύχη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ με έδρα την Κατερίνη, δηλώσουν ευθέως ότι για το καλό του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να αγωνίζονται στην Super League, ΠΑΕ οι οποίες δεν πληρούν τα προβλεπόμενα.

Και πιο συγκεκριμένα: «Δεν διαθέτουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα από Δημόσια Αρχή (Ε.Ε.Α.) λόγω ανάκλησης.

Δεν διαθέτουν άδεια συμμετοχής στην Super League και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την Επιτροπή Αδειοδότησης της UEFA και της ΕΠΟ (δεν προσέβαλαν καν την απόφαση σε 2ο βαθμό).

Δεν έχουν φορολογική ενημερότητα.

Δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Έχουν απλήρωτο το σύνολο των υπαλλήλων τους.

Οφείλουν δεδουλευμένες αποδοχές στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές.

Οφείλουν επί πολλούς μήνες αποδοχές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στους φροντιστές, με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν σε αγώνες πρωταθλήματος με τα ρούχα προπόνησης.

Οφείλουν σε όσους έχουν συναλλαγές (διαμεσολαβητές ποδοσφαιριστών, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία κλπ), με αποτέλεσμα την αφαίρεση της άδειας συμμετοχής στους στο πρωτάθλημα.

Λόγω οφειλών στις ΔΕΚΟ, σε εταιρείες τηλεφωνίας κλπ, τους έχουν κόψει το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο.

Οι ομάδες υποδομών τους δεν κατεβαίνουν στους αγώνες των Πρωταθλημάτων Κ-20 ή Κ-17 με τις ανταγωνιζόμενες ομάδες που πληρούν (βλακωδώς) όλα τα ανωτέρω, με αποτέλεσμα να μηδενίζονται και να τους αφαιρούνται βαθμοί».

Και καταλήγει: «Μετά λοιπόν από αυτά… τα λίγα, εάν οι όψιμοι ψηφοθήρες («αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί όλο το χρόνο, πριν φτάσει η κατάσταση της αγαπημένης τους ομάδας ως εδώ!!») θεωρούν και μας δηλώσουν ότι οι νέες προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν οι ανώνυμες εταιρείες για να λειτουργούν νόμιμα, είτε ποδοσφαιρικές είτε όχι, στην Ελλάδα του 2017, είναι όλες οι παραπάνω – εκτός εάν πρεσβεύουμε μια Ελλάδα δύο ταχυτήτων – τότε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο».

 

Ανοιχτή σύσκεψη με πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Λεβαδειακού για την στήριξη της ομάδας

Σύσκεψη έχει προγραμματίσει για την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο  «Χ. Παλαιολόγος» στη Κρύα η Λέσχη Φίλων Λεβαδειακού με όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν άμεσα στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

«Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου που εξελίσσετε από πάσης φύσεως «καλοθελητές» που παρουσιάζονται ως εκ θαύματος πάντα τις κατάλληλες στιγμές. Τα όσα λαμβάνουν χώρα σε τους τελευταίους μήνες, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και είναι πέρα από κάθε έννοια ισονομίας. Είμαστε μάρτυρες γεγονότων και καταστάσεων που τελευταία προσβάλουν την νοημοσύνη και των πλέον αφελών αυτού του τόπου», αναφέρει στο κάλεσμα που απευθύνει προς όλους η ΛΦΛ.

Και καταλήγει: «Με αφορμή τις νέες εξελίξεις και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την επιστροφή τριών βαθμών στον Ηρακλή σας καλούμε για την αναζήτηση και τον σχεδιασμό κοινών δράσεων υποστήριξης της πολυαγαπημένης μας ομάδας. Γιατί ο Λεβαδειακός μας ενώνει όλους!».