Συνάντηση Ν. Θηβαίου και Π. Αγνιάδη για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέριο Στερεάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη και το Δ.Σ. συναντήθηκε αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του βουλευτή κ. Νίκου Θηβαίου στα πλαίσιο της προετοιμασίας του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Στερεάς Ελλάδας.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας αποτελεί κεντρική πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα και προς την κατεύθυνση αυτή σχεδιάζει την πραγματοποίηση Αναπτυξιακού Συνεδρίου σε κάθε περιφέρεια της χώρας με τη συμμετοχή των παραγωγικών, επαγγελματικών, επιστημονικών, κοινωνικών φορέων της περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο Π. Αγνιάδη σημείωσε ότι η συνάντηση αυτή αποτελεί την πρώτη επίσημη επαφή του Επιμελητηρίου με Νομαρχιακή Επιτροπή Κόμματος ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχτηκε δόθηκε έμφαση στο ρόλο της Βοιωτίας και τη συμβολή της στην πραγματοποίηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας, με βιώσιμη και δημοκρατική ανάπτυξη.

Παράλληλα τέθηκαν ζητήματα υποδομής, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές του νομού και διαπιστώθηκε ότι προς την κατεύθυνση αυτή επιβάλλεται ο συντονισμός και συνεργασία όλων, παραγωγικών φορέων, Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου Βαθμού και Κυβέρνησης.