Κέντρο αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο ΕΕΕΚ Λιβαδειάς από τη νέα σχολική χρονιά

Κοινοποίηση στα Social Media

Η εκδήλωση του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς που λειτουργεί στην Χαιρώνεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη νέα σχολική χρονιά θα επιτευχθεί ο στόχος λειτουργίας Κέντρου Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης.

Η συναυλία με τον Αγάθωνα, τελικά πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς λόγω βροχής και παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αλλαγή του χώρου της διοργάνωσης, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Μουσικές, χρώματα, χορός και έντονα συναισθήματα κυριάρχησαν στη μουσική εκδήλωση που έγινε για την υποστήριξη του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

Το κοινό από κάθε γωνιά της Βοιωτίας, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του ΑΚΟΛ και στήριξε την εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη δημιουργία του χώρου αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο σχολείο.

«Το ποσό που συγκεντρώθηκε, μαζί με άλλες υπάρχουσες και αναμενόμενες προσφορές, μας επιτρέπει να πιστεύουμε βάσιμα, ότι το κέντρο αισθητηριακής ολοκλήρωσης, θα είναι διαθέσιμο για την εκπαίδευση των μαθητών και των μαθητριών του σχολείου, την ημέρα του αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς 2017 -18», σημείωσε ο Διευθυντής του σχολείου Γιάννης Ηλίας.

Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο π. Ν. Σιγάλας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιου, η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Χρήστος Δημητρίου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Βοιωτίας Αλέκος Καρκάνας, ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Κοσκοβόλη, Χρήστος Κυπραίος, Χρήστος Παπαθανασίου και Σωτήρης Καρβούνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαιρώνειας κος Θανάσης Καρανάσος, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας Παναγιώτης Θειακούλης, από το ΕΚ Λιβαδειάς ο Γιάννης Σταθάς και ο πρώην Διευθυντής ΔΔΕ Ηλίας Τζαμτζής και άλλοι επίσημοι.

Το ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς με σχετική ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και όσους έχουν αγκαλιάσει το σχολείο και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του.