Στη Λιβαδειά συναντήθηκαν οι φωτογραφικές ομάδες της Στερεάς

Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Βοιωτίας στη Λιβαδειά η συνάντηση των φωτογραφικών ομάδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία συνοδεύεται από έκθεση φωτογραφίας 100 συμμετεχόντων, μελών των ομάδων με 140 έργα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και την Π.Ε. Βοιωτίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά στον χαιρετισμό της εξήρε την αρτιότητα της διοργάνωσης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα έχει θετικότατο αντίκτυπο στην πολιτιστική ζωή της πόλης και γενικότερα της Περιφέρειας ενώ πρότεινε να ενταθεί η συνεργασία της ΠΕ Βοιωτίας με τη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς.

Κεντρικός Ομιλητής ήταν ο δάσκαλος φωτογραφίας και μέλος του ΔΣ του Φωτογραφικού Κύκλου Χρήστος Κοψαχείλης, ο οποίος επιχειρηματολόγησε για την αναγκαιότητα της ύπαρξης των φωτογραφικών ομάδων στην επαρχία, για το διαρκώς βελτιούμενο καλλιτεχνικό τους έργο και τέλος για την εξέλιξη της φωτογραφίας από μια τεχνική απεικόνισης της πραγματικότητας σε μια αναγνωρισμένη μορφή τέχνης.

Στην εκδήλωση που είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή παραβρέθηκε η πλειοψηφία των φωτογράφων συμμετεχόντων στην έκθεση από τις φωτογραφικές ομάδες της Αράχωβας, της Θήβας, της Λαμίας, της Λιβαδειάς, της Φωκίδας και των δύο ομάδων της Χαλκίδας καθώς και αρκετοί φίλοι της φωτογραφίας από την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος να σημειωθεί ότι η έκθεση φωτογραφίας θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου τις πρωινές ώρες και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 89 το βράδυ.