Ο σύλλογος ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς για την ποινικοποίηση του αγώνα πολιτών

Κοινοποίηση στα Social Media

Και ο πρόεδρος του συλλόγους εργαζομένων στους ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς είναι μεταξύ των 80 περίπου πολιτών που “σύρονται” στις αίθουσες των δικαστηρίων της Θήβας την ερχόμενη Τρίτη, λόγω της συμμετοχής τους στη διαμαρτυρία που είχαν οργανώσει τα εργατικά κέντρο Λιβαδειάς και Θήβας στα διόδια του 90ου χλμ της Εθνικής οδού,  για την υποβάθμιση των δομών υγείας στο νομό.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς , με αφορμή τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίων πολιτών που συμμετείχαν τις 17 Ιουλίου 2014 σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς, μαζί με αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία, για την υποβάθμιση των Δομών Υγείας του Νομού Βοιωτίας, καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια που ποινικοποιεί τους κοινωνικούς αγώνες, δηλώνει την πλήρη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους διωκόμενους συμπολίτες μας και τονίζει ότι θα είναι πάντα παρόν σε οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση οποιασδήποτε ομάδας ή ατόμου.

 
Μεταξύ των «κατηγορουμένων» είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Μπούρας Νικόλαος, ο οποίος βρέθηκε στη συγκέντρωση, εκπροσωπώντας το σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς και την αδιαπραγμάτευτη θέση του για ποιοτική Δημόσια Υγεία προς όφελος όλων των πολιτών.

 
Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλει τη δίωξη του συναδέλφου – προέδρου μας, που διαμαρτυρόταν για την υποβάθμιση των δομών Υγείας του Νομού Βοιωτίας και προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 9:00 εως τις 12:00 το πρωι την Τρίτη 23 Μάη, καλώντας τα μέλη μας σε συγκέντρωση συμπαράστασης των κατηγορούμενων συμπολιτών μας στο Δικαστικό Μέγαρο Θήβας στις 9:00 π.μ. ενάντια στις άδικες ποινικές διώξεις. Όταν ποινικοποιούνται κοινωνικοί αγώνες, τότε φτάνουμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε για δημοκρατία και ελευθερία σε μια «δημοκρατική» κοινωνία !!