Με τη Διεύθυνση της Αλουμίνιον της Ελλάδος συναντήθηκε ο Βουλευτής Βοιωτίας Ν. Θηβαίος

Κοινοποίηση στα Social Media

Στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου, στα γραφεία της Αλουμίνιον της Ελλάδος συναντήθηκε με την Διοίκησης της εταιρείας, και πιο συγκεκριμένα τον Δημήτρη Στεφανίδη, τον Γιώργο Γεωργαλά και τον Γιάννη Καραβά ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με εκτεταμένες αναφορές μεταξύ άλλων στα επενδυτικά σχέδια και την αναπτυξιακή πολιτική του Ομίλου Μυτιληναίου για τα επόμενα χρόνια, την τροφοδοσία και τα αποθέματα βωξίτη, τη συμφωνία με τη ΔΕΗ μέχρι το 2020 και τα περιβαλλοντικά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τη διαχείριση της «κόκκινης λάσπης». Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων της εταιρείας ως προς τον Οικισμό των Άσπρων Σπιτιών στην Παραλία Διστόμου αλλά και δημοτικής εμβέλειας, όπως η κατασκευή της παιδικής χαράς, του κλειστού γυμναστηρίου, της διαμόρφωσης παραλιακής ζώνης, των σχολείων, της παροχής ύδατος, κλπ.
Από την πλευρά του βουλευτή Ν. Θηβαίου, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι αρκετά από τα θέματα αυτά θα τύχουν εκ μέρους του ιδιαίτερης προβολής, με σκοπό την επίλυσή τους, ενώ προγραμματίστηκε και επόμενη συνάντηση.
Να σημειωθεί τέλος ότι δεν πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Θηβαίου με το Σωματείο «ΕΝΩΣΗ», των Εργαζομένων στην Εταιρεία Αλουμίνιον της Ελλάδος, λόγω των επικείμενων εκλογών.