Τι έγινε με τα καταστήματα της Λιβαδειάς την Κυριακή

Κοινοποίηση στα Social Media

Κλειστά παρέμειναν και τα εμπορικά καταστήματα στη Λιβαδειά την Κυριακή , αντιδρώντας στην απελευθέρωση λειτουργίας τους, που φέρνει η νέα συμφωνία της κυβέρνησης , όπως υποστηρίζουν.

4 ήταν τα καταστήματα που επιχείρησαν να κάνουν χρήση της δυνατότητας που τους παρέχεται από τη σχετική νομοθεσία αλλά και αυτά έκλεισαν, μετά από παρέμβαση του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς το οποίο είχε προκηρύξει για την Κυριακή, απεργία.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το εργατικό κέντρο Λιβαδειάς:

Χθες Κυριακή 7/5/2017 με επιτόπια παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς έκλεισαν και τα 4 μαγαζιά που είχαν ανοίξει στην πόλη της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα τα ADMIRAL ,VOI NOI , ZARA και CRISLIA.
Φαίνεται ξεκάθαρα για ποιους ψηφίζονται οι μνημονιακοί νόμοι, για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Μονοπωλίων των Πολυεθνικών και μόνο στόχο έχουν να οδηγήσουν στο κλείσιμο τις εναπομείναντες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στην ανεργία και φτώχεια τους εργαζόμενους.
Εμείς στην πράξη με τις δράσεις μας θα καταργήσουμε τους μνημονιακούς νόμους, που είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων, των ανέργων και υποδουλώνουν την ελληνική κοινωνία.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΤΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ