Η νεολαία μας μπορεί, τονίζει η Γ. Πούλου και συγχαίρει την ομάδα επιχειρηματικότητας των Λ.Τ. του Αγίου Γεωργίου

Κοινοποίηση στα Social Media

Την ομάδα νεανικής επιχειρηματικότητας των μαθητών των Λυκειακών Τάξεων του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, συγχαίρουν για την επιτυχία τους στην κατηγορία Young Business Talents (Νεανικά Επιχειρηματικά Ταλέντα) και τη δεύτερη θέση στην πανελλαδική κατάταξη για το έτος 2016 – 2017 στον σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βαθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνα Κοσκοβόλη.

«Η διάκριση αυτή αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η νεολαία μας μπορεί να οραματισθεί, να τολμήσει και να πετύχει τους στόχους που θέτει και ταυτόχρονα οι προτάσεις τους να αποτελέσουν ιδέες για την εμπέδωση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας στη χώρα μας.

Ευχόμαστε σε όλους να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό στίβο που θα κληθούν να συμμετάσχουν στο άμεσο μέλλον», σημειώνει η Γ. Πούλου.

Καταλήγοντας η Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος συγχαίρουν τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών που στηρίζουν την προσπάθεια τους και κατακτούν τέτοιες σημαντικές διακρίσεις.