Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα STEM και Ρομποτικής του Δήμου Λεβαδέων

Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα STEM και Ρομποτικής που υλοποιείται στον Δήμο Λεβαδέων στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων με ανοιχτό υλικό (open hardware) και ανοιχτό λογισμικό (open software).

Οι μαθητές που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Τα εργαστηριακά αυτά μαθήματα όπως σημείωσε η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου θα διεξάγονται σε χώρο του πρώην Πανεπιστημίου και θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά ενώ τα μαθήματα θα γίνονται Σάββατο και Κυριακή

Όλοι οι καθηγητές εργάζονται εθελοντικά ενώ πρόκειται για το πρώτο Κέντρο STEM και Εκπαιδευτικής Ρομποτικής σε Δήμο κάτω από την «ομπρέλα» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της ΑΣΠΑΙΤΕ, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Δρ. Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης Διευθυντής ΕΠΠΑΙΚ / ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Λιβαδειά.

Τώρα λοιπόν οι μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου μπορούν να δηλώσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη σελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr επιλέγοντας την εικόνα του συγκεκριμένου έργου.