Η μόδα κατά του καρκίνου, εκδήλωση του Παραρτήματος Λιβαδειάς της ΕΑΕ

Κοινοποίηση στα Social Media

Την πιο συναρπαστική και πρωτότυπη εκδήλωση της χρονιάς διοργανώνει την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα στο Rodon Palace η Νόνη Δούνια, μαζί με πασίγνωστα μανεκέν (γυναίκες και άντρες), θα παρουσιάσουν το Gala μόδας της άνοιξης και του καλοκαιριού 2017, γνωστών καταστημάτων της πόλης μας.

Οι σχολές χορού της Άννας Αθανασιάδου, «Burn the Floor» της Βικτωρίας Μεταξά, και Μαρίας Τσαλούκη, θα απογειώσουν τις αισθήσεις και το κέφι, με χορογραφίες μοντέρνου, κλασικού, Latin και θα παρασύρουν το κοινό σ’ ένα ξέφρενο γλέντι, παράλληλα θα προσφέρονται εύγευστα εδέσματα (finger food) με σανγκρία και χυμούς ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταφερθούν δωρεάν στον χώρο της εκδήλωσης της ΕΑΣ με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 6:30 το απόγευμα από την πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την πρόσκληση από τις τομεάρχισσες του Παραρτήματος συμβάλλοντας στον αγώνα, που κάνουμε η ΕΑΕ για να νικηθεί ο καρκίνος γιατί όπως τονίζει η Πρόεδρος Στέλλα Ταπανλή «Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε μαζί».

Και προσθέτει: «Αυτή την στιγμή διαλέξαμε για να πραγματοποιήσουμε την πιο φαντασμαγορική, τη πιο υπέροχη εκδήλωση, με θέμα: Η μόδα πολεμάει τον καρκίνο».

Και προσθέτει: «το Παράρτημα Λιβαδειάς εδώ και 10 χρόνια, αγωνίζεται έντιμα, με ταπεινότητα, ανιδιοτέλεια, σεβασμό στον άνθρωπο για να προσφέρει υπηρεσίες υγείας, έγκυρης ενημέρωσης, πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου στους συμπολίτες μας και όχι μόνον! Ποτέ δεν σας ζητήσαμε συνδρομή, όλα όσα κάνουμε σας τα χαρίζουμε απλόχερα και με αγάπη δωρεάν. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να σας ζητήσουμε κάτι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο σπουδαίο. Να συμμετέχετε όλοι, σ΄ αυτή την φανταστική εκδήλωση, που θα σας συναρπάσει αφ΄ ενός και αφ΄ ετέρου θα προσφέρει μία ελάχιστη, αλλά πολύτιμη βοήθεια, στο Παράρτημα της «καρδιάς» σας για να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτό το μοναδικό έργο ζωής, που έχει σαν αποδέκτη εσάς και που για την αποτελεσματικότητά του μιλάει όλη η Ελλάδα».

Καταλήγοντας καλεί το κοινό να επισκεφθεί το Κέντρο Πρόληψης «Λουκάς Ν. Δέδες» και να προμηθευτούν όλοι με μία πρόσκληση συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται.