Δωρεές στα Ιδρύματα αντί δώρων επιθυμεί ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος για την ονομαστική του εορτή

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου θα παραστεί την Κυριακή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος ενώ την ίδια ημέρα θα δεχθεί τις ευχές κλήρου και των πιστών για την ονομαστική του εορτή.

Το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 και στις 7 το απόγευμα ο κ. Γεώργιος θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό του  Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στην Αράχωβα  και στη συνέχεια θα προεξάρχει στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου.

Την Κυριακή 23 Απριλίου στις 8 το πρωί ο Μητροπολίτης θα ιερουργήσει στον Ι. Ν Αγίου Γεωργίου στη  Λιβαδειά και κατά τη διανοµή του αντίδωρου θα δεχθεί τις ευχές  του εκκλησιάσματος.

Στη συνέχεια, από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 µ.µ. , θα δεχθεί ευχές  στην Αίθουσα Τελετών της Μητροπόλεως (δίπλα στο Μητροπολιτικό Ναό) και το απόγευμα στις 7:30 µ.µ., θα χοροστατήσει στον Εσπερινό του Ι. Ν.  Αγίου Γεωργίου Θηβών µε τη συμμετοχή των ιερέων της πόλης και μοναχών της περιοχής ενώ ευχές θα δεχθεί, μετά το πέρας της ακολουθίας, στο  Πνευματικό Κέντρο της ενορίας.

Ο Μητροπολίτης, αντί προσωπικών δώρων παρακαλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν  στα Ιδρύματα της Τοπικής Εκκλησίας και ιδιαίτερα στον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών η «ΑΡΩΓΗ» που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες άπορων και ανέργων.