Με επιτυχία ο ποδοσφαιρικός αγώνας των δασκάλων για το χαμόγελο του παιδιού

Κοινοποίηση στα Social Media

Η ΣΕΠΕ Βοιωτίας επικράτησε με 2-1 της ΣΕΠΕ Φθιώτιδας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΣΕΠΕ Βοιωτίας – ΣΕΠΕ Φθιώτιδας με σκορ 2-1, παρόλο που η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας είναι νεοσύστατη.

Σκοπός  της εκδήλωσης αυτής ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και γι αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα, μαθητές των Σχολείων συγκέντρωσαν το  ποσό των 203 ευρώ από τους θεατές της κερκίδας, οι οποίοι εμψύχωναν τους δασκάλους – ποδοσφαιριστές.

Στο ημίχρονο του  αγώνα τα παιδιά συμμετείχαν σε διάφορες μουσικοπαιδαγωγικές δραστηριότητες  (μαθητές και μαθήτριες της κερκίδας και η  ποδοσφαιρική ομάδα του Ηλία Λιόντου) από την εμψυχώτρια Φωτεινή Ζαρογιάννη.

Οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν θερμά την ΕΠΣ Βοιωτίας που παραχώρησε τα γηπεδάκια στις εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα, τους διαιτητές του αγώνα για την άριστη διαιτησία τους κ.κ. Βασιληά Κωνσταντίνο, Λουκά Καρβούνη και Λουκά Μπατσιάκο (εκπαιδευτικοί), επίσης ευχαρίστησαν τον γιατρό του αγώνα Θωμά Κωνσταντή για τις δωρεάν υπηρεσίες που προσέφερε καθώς και τον Ηλία Λιόντο για την ευχάριστη παρουσία και  συμμετοχή της παιδικής ποδοσφαιρικής του ομάδας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ απεύθυναν στους συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς του Νομού Φθιώτιδας που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τον αγώνα.

Ο επόμενος αγώνας της ομάδας ΣΕΠΕ  Βοιωτίας θα διεξαχθεί στο 1ο δεκαήμερο του Μαΐου με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Φλόγα (Σύλλογος γονιών  παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).

«Σας περιμένουμε  όλους εκεί μικρούς και μεγάλους για να χαρίσουμε χαμόγελα και σε άλλα παιδιά», σημιεώνουν οι δάσκαλοι.

Να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε εκπαιδευτικός που εργάζεται σε Σχολείο της περιοχής ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη ομάδας Ελισάβετ Δερματίδου στο τηλ . 6944853828.