Επανεξετάζει η Τράπεζας Πειραιώς το ζήτημα της λειτουργίας του υποκαταστήματος στο Δίστομο

Κοινοποίηση στα Social Media

Εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το θέμα της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο με αφορμή την προωθούμενη υποβάθμισή του.

Της συνάντησης που είχε προγραμματίσει ο Νίκος Θηβαίος, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας κ.κ. Κουτεντάκη και Ηλιάδη, με θέμα την λειτουργία της Πειραιώς στο Δίστομο είχε προηγηθεί σχετική ερώτηση του βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ  προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο εκπρόσωπος των κοινωνικών φορέων της περιοχής Λουκάς Δημάκας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε ο κ. Θηβαίος τόνισε την ανάγκη συνεχούς λειτουργίας του υποκαταστήματος, δεδομένου ότι είναι το μοναδικό εν λειτουργία τραπεζικό υποκατάστημα στο Δίστομο, εξυπηρετεί χιλιάδες συνταξιούχους και εργαζόμενους και μπορεί να διαδραματίσει καίριο ρόλο στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

Από την πλευρά της Τράπεζας, υπήρξε δέσμευση για επανεξέταση του ζητήματος αμέσως μετά τις την περίοδο εορτών του Πάσχα, οπότε και θα υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για το θέμα.