Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Πάσχα στη Λιβαδειά»

Κοινοποίηση στα Social Media

Φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Πάσχα στη Λιβαδειά», διοργανώνει ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων.

Το θέμα των φωτογραφιών πρέπει να αναφέρεται στον τοπικό και ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο η Λιβαδειά και οι Λιβαδείτες βιώνουν την Κυριακή του Πάσχα.

Το πνεύμα του διαγωνισμού είναι να αναδειχθούν μέσα από τις φωτογραφίες η ιδιαιτερότητα του Λιβαδείτικου Πάσχα, η διατήρηση του εθίμου, η ένταξή του και η διασύνδεσή  του με τις υπόλοιπες ομορφιές της Λιβαδειάς και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr και τη σελίδα στο facebook «Πάσχα στη Λιβαδειά».

Δικαίωμα συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους Λιβαδείτες αλλά και επισκέπτες της πόλης την Κυριακή του Πάσχα.

Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η  Τετάρτη 19 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με έως  2  φωτογραφίες ο κάθε ένας (σε μορφή jpeg, ποιότητας 90 % και πάνω, 2500 megapixel και πάνω η μεγάλη πλευρά και 300 dpi τουλάχιστον η ανάλυση) Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση 2017pasxaIII@gmail.com

Τα φωτογραφικά έργα πρέπει οπωσδήποτε να ανήκουν κατά πατρότητα στον συμμετέχοντα. Με την υποβολή της συμμετοχής και μόνον ο συμμετέχων δηλώνει ότι τα έργα είναι πρωτότυπα, αποτελούν δικό του δημιούργημα, δεν έχουν εκχωρηθεί σε τρίτο και διατηρεί το πλήρες ηθικό και περιουσιακό δικαίωμα επί αυτών.

Αποκλείεται πλήρως η συμμετοχή με έργα τρίτων επί των οποίων ο συμμετέχων έχει προβεί σε ψηφιακή ή αναλογική επεξεργασία, σύνθεση, κολλάζ ή άλλη αλλοίωση ή άλλη οποιαδήποτε επέμβαση.

Τα φωτογραφικά έργα θα κριθούν από 3μελή επιτροπή. Η κρίση της επιτροπής είναι οριστική και επ’ αυτής δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη εξώδικη ή δικαστική διεκδίκηση.

Θα βραβευτούν τα καλύτερα έργα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή του Θωμά  23 Απριλίου 2017 στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.