Την κατασκευή 8 κόμβων στο επαρχιακό δίκτυο της Βοιωτίας ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά

Την κατασκευή 8 κόμβων στο επαρχιακό δίκτυο της Βοιωτίας ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Φ. Παπαθωμά

Κοινοποίηση στα Social Media

Σε έργα για την οδική ασφάλεια προϋπολογισμού περίπου 5 εκ. ευρώ προχωράει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο με τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, Αγίου Βλασίου, Παρορίου, Κορώνειας, Ρωμαίικου, Σωληναρίου, Υψηλάντη, Πέτρας και Μαυροματίου πρόκειται για 8 κόμβους στον δρόμο Λιβαδειάς – Θήβας, τις σχετικές διαδικασίες και τις ενέργειες για τις απαλλοτριώσεις που απαιτούνται.

«Ξεκινάμε την κατασκευή 8 ισόπεδων κόμβων Αγίου Βλασίου, Παρορίου, Κορώνειας, Ρωμαίικου, Σωληναρίου, Υψηλάντη, Πέτρας, Μαυροματίου, καθώς και δύο στην επαρχία Θηβών, στο ύψος του πρώην «Μιχαϊλίδη» και στη διασταύρωση Καναβαρίου. Έργα τα οποία αποδίδονται στους πολίτες της Βοιωτίας και παρέχουν ασφάλεια στους διερχόμενους  οδηγούς στο οδικό μας δίκτυο», τόνισε η κ. Παπαθωμά σε δηλώσεις της και συμπλήρωσε: «Είναι το αποτέλεσμα της διεκδίκησης του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας , Κώστα Μπακογιάννη και η εξασφάλιση άνω των 5  εκ. € για τη  δημιουργία ισόπεδων κόμβων με όλα τα συνοδά τους έργα (φωτισμός –στηθαία , κ.λ.π.). Υλοποιούμε και προχωράμε, αλλάζουμε την Βοιωτία».