Εργατικό Κέντρο Θήβας: Αυτή είναι η δήθεν αριστερή κυβέρνηση

Κοινοποίηση στα Social Media

Η   κυβέρνηση  Σύριζα – ΑΝΕΛ , τηρώντας τυφλά τις εντολές  των δανειστών εφαρμόζοντας μέτρα εις βάρος των εργαζομένων, συνταξιούχων και όλων των μικροεπαγγελματιών, προσπαθεί  να μεταφέρει  ότι για όλα τα παραπάνω ευθύνεται  το συνδικαλιστικό κίνημα.

Ξέχασε  τις προεκλογικές δεσμεύσεις  της  απέναντι στο ελληνικό λαό, με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, συνεχίζει  να  εφαρμόζει  ότι δεν είχαν εφαρμόσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

Ξέχασε  πολύ  γρήγορα τις « κόκκινες γραμμές» που ανάφερε προεκλογικά , αλλά και μετεκλογικά.

Αυτή  είναι  η δήθεν αριστερή κυβέρνηση που μας προετοιμάζει και για ένα ακόμη μνημόνιο,  που  υποτάσσετε στις εντολές των δανειστών και του κεφαλαίου εφαρμόζοντας, μειώσεις  μισθών ,  συντάξεων,  και  αφορολόγητο, που αυξάνει τους φόρους ,  την ανεργία, που πουλάει την ΔΕΗ,  την ΕΥΔΑΠ, τον Ορυκτό Πλούτο, που υποβαθμίζει την υγεία, κ λ π.

Πρωθυπουργέ τελείωσαν  τα ψέματα !  πρέπει να σταματήσετε να  βάλλεστε  ενάντια στα συνδικάτα και στους εργαζόμενους ,  οι  οποίοι είναι αυτοί  που σηκώνουν στις πλάτες τους εδώ και  χρόνια τα βάρη της κρίσης και των μνημονίων.  Σας υπενθυμίζουμε,  τα συνδικάτα  τα τελευταία χρόνια έχουν αγωνισθεί και αγωνίζονται, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες απεργίες, συλλαλητήρια, προσφυγές στα δικαστήρια.

Τα μνημόνια τα διαπραγματεύονται και τα  υπογράφουν οι κυβερνήσεις, τα συνδικάτα  δεν  υπογράφουν  μνημόνια  αλλά ούτε τα στηρίζουν.

Το συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχίσει να μάχεται για την ανατροπή όλων των μνημονίων μέχρι την κατάργηση αυτών.

 

Ε.Κ.Θ.