Το παρκάκι της Ερκύνας καθάρισαν οι Levadistas στο πλαίσιο της καμπάνιας Let's do it Greece

Το παρκάκι της Ερκύνας καθάρισαν οι Levadistas στο πλαίσιο της καμπάνιας Let’s do it Greece

Κοινοποίηση στα Social Media

Μεγάλη συμμετοχή είχε το κάλεσμα των Levadistas για καθαρισμό στο παρκάκι δίπλα στο ποτάμι της Έρκυνας, μεταξύ των οδών Αισχύλου και Ρούμελης στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιβαλλοντικής καμπάνιας Let’s do it Greece.

«Ο εθελοντισμός στην πόλη μας αναπνέει ακόμα. Εθελοντές κάθε ηλικίας, γονείς με τα παιδιά τους και δάσκαλοι με τους μαθητές τους, έδωσαν δυναμικό παρών στο κάλεσμα μας. Ως Levadistas, πιστοί στο ραντεβού για τρίτη συνεχή χρονιά, συνεργαστήκαμε με συμπολίτες μας και φορείς με σκοπό την αναβάθμιση ενός από τους ομορφότερους χώρους πρασίνου της πόλης μας», σημειώνουν οι Levadistas και προσθέτουν: «Μαζεύτηκαν σκουπίδια και ξερά χόρτα, φυτεύτηκαν λουλούδια, ενώ φρεσκαρίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι του πάρκου για να αποτελέσει ξανά πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας αλλά και το ενδιαφέρον των φορέων του τόπου, μας δείχνουν τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε όταν αναλαμβάνουμε την ατομική και συλλογική μας ευθύνη. Είναι αναγκαία η συνέχιση του έργου μας σε αυτό το χώρο, καθώς μια ημέρα δεν φτάνει για να διατηρήσουμε αυτό το υπέροχο πάρκο».

Παράλληλα ευχαριστούν την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά και την Π.Ε. Βοιωτίας «για το ενδιαφέρον αλλά και την υποστήριξη με υλικά και άλλα μέσα» καθώς και τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Παπαθανασίου και το Δήμο Λεβαδέων, που για μια ακόμα φορά στάθηκε κοντά τους «τόσο με υλικά που ζητήθηκαν όσο και με το προσωπικό το οποίο συμμετείχε».

Καταλήγοντας ευχαριστούν και όλους όσοι συνέβαλλαν στη επιτυχή υλοποίηση της δράσης.κάκι της Ερκύνας καθάρισαν οι Levadistas στο πλαίσιο της καμπάνια