Γ. Τσιάμης, Κλ. Περγαντάς, Ν. Παπαγγελής και Κ. Γκιζίμης στη ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου μίλησε η Φώφη Γεννηματά

Γ. Τσιάμης, Κλ. Περγαντάς, Ν. Παπαγγελής και Κ. Γκιζίμης στη ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κοινοποίηση στα Social Media

Μία από τις πολυπληθέστερες συγκεντρώσεις στελεχών της αυτοδιοίκησης που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, σε κεντρικό ξενοδοχείο, με αφορμή στην ημερίδα του ΙΣΤΑΜΕ για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Σφοδρή επίθεση στη «Δεξιά και παραδοσιακή αριστερά που πολέμησαν με πάθος τις μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ» εξαπέλυσε από το βήμα της εκδήλωσης η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και χαρακτήρισε «παρωδία την ονομαζόμενη «αναθεώρηση του Καλλικράτη».

Ταυτόχρονα, «έπλεξε το εγκώμιο» των αιρετών, λέγοντας πως αυτοί είναι η εγγύηση για την αναγέννηση της παράταξης και της πατρίδας.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν κορυφαίοι αυτοδιοικητικοί της χώρας.

Από τη Βοιωτία τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παρέστησαν στις εργασίες της ημερίδας του ΙΣΤΑΜΕ, ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ Γιάννης Τσιάμης, ο πρώην Περιφερειάρχης Στερέας Κλέαρχος Περγαντάς, ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού Κώστας Γκιζίμης και ο πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής.