Χρυσό στους 11ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics η Βοιωτή αθλήτρια Μαρία Λαμπίρη

Κοινοποίηση στα Social Media

Την πρώτη θέση στο αγώνισμα των 100μ. και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Snowshoeing Μαρία Λαμπίρη, από την Αλίαρτο, στους 11ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που πραγματοποιούνται στην Αυστρία από 13 έως 24 Μαρτίου 2017.

Στους αγώνες, με την ελληνική αποστολή,  συμμετέχουν συνολικά τέσσερις αθλητές από τους  Special Olympics Βοιωτίας.

Την αποστολή της Βοιωτίας απαρτίζουν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λιβαδεάς Ζένια, Μαρία, Λάμπρος και οι τρεις ταυτόχρονα αθλητές του ΑΚΟ Λιβαδειάς, μαζί με τον συναθλητή τους Χρήστο που πρόσφατα είχαν «πετάξει» για την Αυστρία εκπροσωπώντας την Ελλάδα συνοδευόμενοι  από τους προπονητές τους Έφη Παπαχαραλάμπους και Μιχάλη Τόλια.

 

Συγχαρητήρια στην «χρυσή» Μ. Λαμπίρη από την Δήμαρχο Γ. Πούλου

Η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου με σχετική ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συγχαρητήρια της προς  την αθλήτρια των Special Olympics Βοιωτίας Μαρία Λαμπίρη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο snowshoeing των 100 μ. στους 11ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics στην Αυστρία.

«Ακόμη μια σπουδαία αθλητική διάκριση έρχεται να προστεθεί στις σημαντικές διακρίσεις που αποσπούν οι αθλητές και οι αθλήτριες από την περιοχή μας, καταδεικνύοντας το πολύ σπουδαίο έργο που γίνεται από τους προπονητές των αθλητικών συλλόγων που μαζί με τους αθλητές αγωνίζονται και πετυχαίνουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Καλή συνέχεια στους αθλητές που βρίσκονται στην Αυστρία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειες τους», σημείωσε η Γ. Πούλου.