Δήμος Λεβαδέων: Παράδοση χρημάτων στα ειδικά σχολεία

Δήμος Λεβαδέων: Παράδοση χρημάτων στα ειδικά σχολεία

Κοινοποίηση στα Social Media

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου παρέδωσε σήμερα, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και στον Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λιβαδειάς κ. Ιωάννη Ηλία, το χρηματικό ποσό των εκατό ογδόντα ευρώ για κάθε σχολείο, το οποίο συγκεντρώθηκε από την πώληση των αιωρούμενων φαναριών για την εκδήλωση “Ουράνιες Ευχές” που πραγματοποιήθηκε από τη Δήμο Λεβαδέων κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στη Λιβαδειά”.

Η Δήμαρχος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα μικρό συμβολικό χρηματικό ποσό, αλλά μεγάλης συναισθηματικής αξίας, καθώς συγκεντρώθηκε από παιδιά της πόλης που συμμετείχαν στην εκδήλωση και προσφέρεται για την κάλυψη αναγκών των δύο σχολείων. Η Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξιέπαινη δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, οι οποίοι προσφέρουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των παιδιών με αναπηρία.

Από την πλευρά τους οι Διευθυντές των σχολείων ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο, τη Δημοτική Αρχή και τους εθελοντές για την στήριξη τους που είναι πολύτιμη για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.